Home

Welkom bij D&G Motorhomes!

Fabrikant van motorhomes, aanhangwagens en marktwagens

 

Na 7 jaar werkervaring in een carosseriebedrijf zijn Danny Scheers & Gunter Van Aken in 1994 gestart met hun eigen zaak D&G in Sint-Katelijne-Waver bij Mechelen.

In die beginjaren bestond de hoofdactiviteit uit het produceren en verkopen van markt- en aanhangwagens met daarnaast ook las- en constructiewerken.

In 2002 zijn ze dan begonnen met het bouwen van luxe motorhomes. Deze nieuwe activiteit kwam er na een vraag van een klant. Die vroeg of het mogelijk was om een motorhome op vrachtwagenchassis te bouwen. Die uitdaging zijn ze dan ook aangegaan met als gevolg dat ze sindsdien meerdere luxe moterhomes per jaar hebben kunnen bouwen. Pluspunt aan het concept bij D&G is dat de klant een motorhome kan laten bouwen volledig naar zijn eigen smaak, wensen en budget. Mede door dat onderlinge overleg zoeken ze samen met de klant de beste oplossing voor zijn motorhome. Door gebruik te maken van duurzame en kwalitatief goede materialen streven ze naar de perfectie in het bouwen van uw motorhome. Hiermee zitten zij in het marktsegment van De Concorde Cruiser, De RS Endeavour, PhoeniX, enz...

Daarnaast heeft D&G steeds een vloot Rimor motorhomes rijbewijs B, tot 3500kg ter beschikking voor korte of lange termijn verhuur.

 

Vandaag de dag kan je D&G dus opsplitsen in drie hoofdactiviteiten.

 * De productie en verkoop van luxe motorhomes.

* De productie en verkoop van markt- en aanhangwagens.

* De verhuur en verkoop van motorhomes rijbewijs B tot 3500kg.

 

Neem gerust even de tijd en bekijk onze site verder voor meer info ivm onze activiteiten en producten.